Joan Rang Christensen

Tlf 2728 9208joan.rang@gmail.com
Pris: 400 kr. pr. session à 30 min.
750 kr. pr. session à ca. 60 min
1000 kr. pr. session à ca. 90 min.
Studerende, ledige og børn under 10 år: 650 kr. pr. session à ca. 60 min
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

 

Joan Rang Christensen Body Restart

Joan Rang Christensen (f. 1976) er krops- og psykoterapeut, videreuddannet på BodyRestart og på Adoption Healing v/ Joe Soll i New York, USA.


Joan arbejder med frigørelse af fysiske såvel som psykiske spændinger i kroppen. Joan arbejder nænsomt i samarbejde med dig og med respekt for dine grænser og ønsker.

Det vestlige menneskes livsstil er præget af en række problematikker, der belaster vores krop og psyke, hvis ikke vi passer på os selv. Kost, bevægelse og følelsesmæssig velbefindende er nogle af de knapper, vi kan justere på, når vores helbred og velbefindende er i ubalance. Men indimellem har vi brug for en hjælpende hånd (eller to) for at komme tilbage på rette spor.

Kroppen husker alt, hvad vi oplevet. Gamle, uforløste oplevelser og traumer kan gemme sig i kroppen og give symptomer som stress, angst, smerter, muskelømhed, fordøjelsesproblemer, infektioner osv. Joan arbejder ud fra holistiske og metamedicinske principper om sammenhæng mellem krop og sjæl med det formål, at du selv bliver i stand til at mærke og rette de adfærdsmønstre, som belaster dig og din krop.

Joan har behandlet mennesker fra mange forskellige verdensdele og samfundslag samt kønsminoriteter. Joan er særlig vidende om de udfordringer og konsekvenser af diskrimination, som minoriteter kan møde i en monokultur.

Joan er specialiseret i terapiformen Adoption Healing og arbejder med adopterede under supervision af den amerikanske psykoterapeut Joe Soll. Joan har behandlet adopterede i alderen 6 – 56 år.

Joan er adopteret fra Sydkorea i 1977.

Udover sit virke som kropsterapeut er hun forfatter og dramatiker.


 

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Adopteret kvinde, 39 år:

Som adopteret racialiseret kvinde kan jeg varmt anbefale behandlinger hos Joan Rang. Kombinationen af kropsterapi og Adoption Healing har været et stærkt middel til at komme i kontakt med gamle traumer og følelser samt få nye værktøjer til at håndtere og turde se dem i øjnene. Det er en meget tryg og anderledes terapi end det konventionelle og tidligere terapi, jeg igennem livet har forsøgt med mig for at finde balancen i mit sjæle- og følelsesliv. Det er første gang, at min identitet, og hvordan jeg påvirkes af samfundets stereotyper, er blevet set, forstået og taget alvorligt, og det har været essentielt for mig at møde professionalisme og erfaring med disse grundvilkår.

Camilla Andersen – tidligere håndboldspiller på det danske landshold – Travel Sense A/S:

Som tidligere sportsudøver på topplan har jeg prøvet mange forskellige former for massage/behandling. Nu er jeg medejer af rejsebureauet Travel Sense A/S og har stadigvæk stor fokus på vedligeholdelse af min krop fysisk såvel som psykisk. Derfor har vi ansat Mikkel til, at komme fast 1 gang om måneden og give hele personalet behandling. Det har betydet at vores sygefravær er nedsat radikalt. Så jeg kan give Mikkel min bedste anbefaling.

Camilla