Michael Etzerodt – Kropsterapeut

Tlf 2232 9623michael@bodyrestart.dkBook en tid
Pris: 850 kr. pr. session – Pris, studerende og børn under 14 år: 700 kr. pr. session
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

 

Michael Etzerodt Body Restart

Alt, hvad vi oplever, efterlader spor i os. Også i kroppen. Nogle gange er de spor meget konkrete og lette at se og mærke. Andre gange går livet så stærkt, at vi ikke opdager dem. Det får dem imidlertid ikke altid til at forsvinde. Vi har kun én krop hele livet, så det er en god idé at lytte til den og passe på den.


Om behandlingen

Jeg behandler hele kroppen. Jeg arbejder med udgangspunkt i både led, muskler, åndedræt, nerver, de indre organer, kredsløb - hele bevægeapparatet, og min første opgave er at skabe et rum, hvor din krop bliver ofret fuld opmærksomhed. Du kan vælge at fortælle, om der er én eller flere særlige grunde til at du kommer, men uanset vil jeg arbejde din krop igennem og fokusere på de steder, hvor jeg finder ubalancer. En ømhed ét sted kan nemlig ofte skyldes problemer et andet sted også.

Den form for massage kan opleves terapeutisk. Terapien opstår f.eks. i det øjeblik, hvor jeg støder på ubalancer i kroppen. F.eks. en spænding. Afspændingen kan skabe en følelse, der kan lede tilbage til den oplevelse, der forårsagede spændingen. Oplevelsen bliver på den måde bearbejdet på flere måder.

En behandling varer ca 50 min. Bagefter er det almindeligt at være træt eller øm. Mange har glæde af at slappe af resten af dagen. Husk også at drikke rigeligt med vand, da behandlingen sætter gang i blodomløb og udrensning.

 

Om mig

Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body-sds og har, før jeg blev tilknyttet Alius Vita, i en årrække arbejdet som terapeut både i Karlslunde og i Pilestræde.

Jeg har derudover arbejdet som supervisor for andre terapeuter i disse centre og undervist på uddannelsen af nye terapeuter på både behandlingsdelen og træningsdelen.

Før jeg blev uddannet som terapeut, var jeg ansat hos Falck som redder og fik derigennem erfaring med mange forskellige sygdomstilstande.

I min fritid dyrker jeg karate og har gjort det hele mit voksenliv, og netop den passion for karate har naturligt givet mig kontakter til andre elite-idræts-udøvere. Jeg har derfor stor erfaring med at behandle sportsfolk med skader relateret til deres udøvelse. Eks. løb og klatring.

 


 

Behandlingsområder

Ryglidelser • Diverse nakkespændinger såsom øm i nakken, hold i nakken, hovedpiner, synsforstyrrelser • Piskesmæld såvel nye skader som gamle • Knæproblemer, der ikke er af operationel karaktèr: Smerter, frigørelse af menisk • Frigørelse af bevægeapparatet • Frigørelse af muskel-, sene- og nervesystemet. • Afbalancering af hormonsystemet • Afbalancering af fordøjelsesystemet • Lettere lungelidelser • Kostvejledning • Smertebehandling der er psykologisk relateret • Mental Coaching • Hjælp til at forstå naturlig adfærd.

 


 

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Dorte Frellsen

At gå til behandling hos BodyRestart er for mig en investering i helbred og velbefindende. Jeg oplever det både fysisk og mentalt. Fysisk giver behandlingen mig lettelser i form af, at smerter i kroppen kan forsvinde efter en behandling. Foruden bevægelighed i muskler og led bringes i balance. Mentalt oplever jeg, at de råd og den vejledning på fysisk aktivitet, jeg får ved behandlingen, giver mig mulighed for selv at arbejde i hverdagen med at vedligeholde det udbytte, som behandlingen har resulteret i. Udbyttet af investeringen er op til mig selv, fordi jeg selv er ansvarlig for, i hvilket tempo og omfang, de angivne anvisninger bliver implementeret i hverdagen. Værdien af at kunne trække på den faglige viden og den kompetence, BodyRestart har og deler ud af ved behandlingen, er for mig af så stor betydning, at jeg kunne ønske samme mulighed for alle, der generes af smerter eller "problemer" i sin hverdag.

Dorte Frellsen, lektor ved UCSJ, Audiologopæd og Master i retorik og formidling

Camilla Andersen – tidligere håndboldspiller på det danske landshold – Travel Sense A/S:

Som tidligere sportsudøver på topplan har jeg prøvet mange forskellige former for massage/behandling. Nu er jeg medejer af rejsebureauet Travel Sense A/S og har stadigvæk stor fokus på vedligeholdelse af min krop fysisk såvel som psykisk. Derfor har vi ansat Mikkel til, at komme fast 1 gang om måneden og give hele personalet behandling.Det har betydet at vores sygefravær er nedsat radikalt. Så jeg kan give Mikkel min bedste anbefaling.

Camilla