Mikkel Strøm – Kropsterapeut og akupunktør

Tlf 3011 8111mikkel@bodyrestart.dkBook en tid
Pris: 850 kr. pr. session – Pris, studerende og børn under 14 år: 700 kr. pr. session
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

 

Mikkel Strøm Body Restart

Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body-sds i 2007.
Ny Anatomi og fysiologi kursus (2 årig) ved Ole Købke 2018
Be Activated level 1  2018

Kombinationen af Body-sds og Be Activated (Neuromuskulær aktivering) er en utrolig effektiv behandling.
Forestil dig at hver eneste muskel i din krop er “designet” til at udføre en specifik opgave. Hvis denne opgave ikke bliver udført tilfredsstillende vil din krop begynde at lave om på arbejdsgangene, så den hele tiden kan fungere optimalt. På den korte bane er det en fantastisk prioritet. Men på den lange bane kommer det til at få konsekvenser, da den nye arbejdsskabelon slider på kroppen. 

Når først de rette muskler er aktiveret er resultatet målbart med det samme. Klienters feedback er typisk, de føler sig lettere, stærkere, bedre balance og nemmere ved at trække 
vejret (korrekt).

 


 

Da jeg første gang stiftede bekendtskab med Body-sds var jeg ikke i tvivl om hvad jeg skulle lave de næste mange år. Mit bekendtskab byggede ikke på en skade af mit eget helbred, men udelukkende på stor interesse.

Som kropsterapeut kan jeg hjælpe mennesker, der har problemer af såvel fysisk som lettere mentalpsykologisk art. Jeg hjælper dig med at forstå evt. konflikter fysisk som mental-/psykologisk og behandler dig i dybden så du kommer ud med en følelse af velvære og fornyet energi.

 

I BodyRestart praktiserer jeg både kropsterapi og akupunktur

Jeg har siden 2005 også beskæftiget mig med både klassisk akupunktur og acunova, og jeg er især blevet imponeret over de resultater acunova giver.
Mennesker med stort set alle former for øjenlidelser (undtagelsen er nærsynethed for voksne) kan have gavn af at min behandling med akupunktur. Dette gælder ikke mindst, hvis du lider af tunnelsyn eller øjenforkalkning (AMD).

 

Kvalifikationer og erfaringer

Uddannet kropsterapeut ved Body-sds i 2007. Ansat på body-sds i 3 år. Egen klinik på Amager 2006-2010. Sideløbende været træningsinstruktør for et morgen-gymnastikhold. Samarbejde med fodboldklubben Fremad Amagers ungdomshold og fodboldklubben Frem’s førstehold. Kurser i akupunktur – både på Sri Lanka og hos John Boel Acunova (Akupunktur2000).

 


 

Behandlingsområder

Ryglidelser • Diverse nakkespændinger såsom øm i nakken, hold i nakken, hovedpiner, synsforstyrrelser • Piskesmæld såvel nye skader som gamle • Knæproblemer, der ikke er af operationel karaktèr: Smerter, frigørelse af menisk • Frigørelse af bevægeapparatet • Frigørelse af muskel-, sene- og nervesystemet. • Afbalancering af hormonsystemet • Afbalancering af fordøjelsesystemet • Lettere lungelidelser • Kostvejledning • Smertebehandling der er psykologisk relateret • Mental Coaching • Hjælp til at forstå naturlig adfærd.

 


 

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Alex Andreasen, Fodboldtræner/Maler:

Jeg har levet i et smertehelvede siden jeg var 25 år, grundet en idrætsskade i knæet. Jeg er blevet opereret 5 gange, og det har slidt på min ryg også. Jeg har prøvet en masse behandlingsmuligheder som ikke har hjulpet. Jeg henvendte mig til Mikkel for 2 år siden. Han har hjulpet mig ud af mit smertehelvede, så jeg i dag kan passe mit arbejde som selvstændig maler. Jeg er også træner for FC Amager U19, som ligger i 1 division. Mikkel har også hjulpet spillere med skader tilbage på fodboldbanen. Jeg anbefaler også Mikkel til venner og bekendte, og har aldrig hørt noget negativt. Jeg kan varmt anbefale Mikkels behandlingsmetoder.

Alex Andreasen

Kim Andersen, entreprenør:

Jeg fik en diskusprolaps i 2007 og fik en operation kort tid efter diagnosen. Efter operationen mistede jeg rigtig megetaf bevægligheden og jeg blev hurtigt træt i ryggen og fik så smerter. Det var årsagen til at jeg opsøgte Mikkel. Jeg er meget afhængig af, at min krop fungerer ordentligt da jeg som håndværker ikke altid har mulighed for at stå- eller sidde korrekt, når jeg arbejder. Sammen besluttede vi at det var bedst for mig at kombinere behandlingerne med den grundtræning som Mikkel også underviser i. Efter løbende behandling, træning og hjemmeøvelser har vores samarbejde ført til mindre ømhed i ryggen, længere interval mellem smerter og mere bevæglighed i ikke kun ryggen men hele kroppen.

Kim

Jeg kan kun anbefale Mikkel Strøm og hans fantastiske behandling – det er fantastisk!:

Ved en tilfældighed, stiftede jeg i februar 2011 bekendskab med terapi eller behandlings formen; SDS Body treatment og Mikkel Strøm Jeg er behandlersygeplejerske og har et par såkaldte alternative uddannelser oven i. Jeg er som følge deraf meget opmærskom på min krop og dens reaktioner Min fysik er ikke dårlig, men lader meget tilbage at ønske. Grundet slid og skade har jeg fået slidgigt i begge hofter, højre er udskiftet i 2010, venstre skal skiftes snarest. Dette har bevirket at jeg bruger en del smertestillende, dog ikke morfika, for at klare mit arbejde. Allerede efter 1. behandling hos Mikkel Strøm skete der “noget” dette “noget” var ubeskriveligt behageligt og er det stadig! I løbet at foråret “11 kunne jeg undvære mere og mere af mine faste smertestilende, idag bruger jeg stort set ikke smertestillende. Jeg er blevet meget mere mobil, jeg kan trave i skov og bjerge i timevis eller cykle 100km uden at få smerter eller være begrænset på anden vis. Det er vidunderligt! Samtidig er jeg blevet gladere og meget mere åben og bevidst omkring mit liv, min krop og dens andel i mit velbefindende og dermed i det jeg har at tilbyde andre mennesker. Som en side gevinst har jeg tabt 15 kg. uden at have været på nogen form for diæt. Jeg tror bevidstheden omkring kroppen har gjort trangen til usunde fødevarer nærmest ikke eksisterende. Idag bruger jeg Body treatment, som som “min terapi” ca. en gang om måneden hvilket jeg glæder mig til hver gang! Jeg kan kun anbefale Mikkel Strøm og hans fantastiske behandling - det er fantastisk! 

Louise Winding