Nenia Zenana – Kropsterapeut

Tlf: 4554 1074nenia@bodyrestart.dkBook en tid
Pris: 750 kr. pr. session – Pris studerende/barn: 650 kr. pr. session
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

 

Nenia Zenana Body Restart

Nenia Zenana, f. 1966
Uddannet kropsterapeut ved Body-sds i 2010, videreuddannet ved Alius Vita.


Muskler husker! Det er derfor en stor del af udgangspunktet for behandlingen. En krop, der sender signaler som hovedpine eller smerter i nakke, ryg, lænd, mave eller andre problemer i bevægelsesapparatet er for mig en krop, der forsøger at råbe op og bede om hjælp. Alle hændelser i vores liv, lige fra mobning i skoletiden til et trafikuheld, et cykelstyrt eller en stresset hverdag, sætter sig spor i kroppen. Tab, sorg og mén efter en skade eller et uheld kan skabe blokeringer eller dysfunktion i muskler, led og organer.

Indføling og at lytte til kroppen er en stor del af behandlingen, således at du selv bliver opmærksom på de små signaler, kroppen sender, og efterfølgende selv bliver bedre til at mærke, hvornår siger til og fra.

På en måde kan behandlingen komme til at indeholde arbejde med både fortid og nutid – både gamle fysiske og psykiske traumer, som har sat sig i kroppen, og oplevelsen af tilstedeværelse i nu’et i krop og sind.

Behandlingsformen er helkropsmassage, hvor der er fokus på først at varme musklerne op og skabe gennemstrømning i kroppen, og derefter bliver der gået i dybden, hvor det er relevant. Andre væsentlige elementer i Body-sds-systemet er arbejdet med vejrtrækning, spænding og afspænding samt endelig ledfrigørelse af bl.a. nakke og ryg.

Jeg har erfaring med at behandle klienter fra 5 år og opefter, og jeg har arbejdet meget med musikere, sangere, skuespillere, studerende og andre, der i høj grad har performance som en del af deres liv.

Behandlingen varer op til 50 min., men processen, der sættes i gang, fortsætter i kroppen et par uger efter behandlingen. Nogle føler sig lidt trætte efter behandlingen, mens andre føler større energioverskud og frihed.

Udover at være kropsterapeut er jeg uddannet dirigent og underviser på Musikvidenskab på Københavns Universitet.

 


 

Behandlingsområder

Ryglidelser • Diverse nakkespændinger såsom øm i nakken, hold i nakken, hovedpiner, synsforstyrrelser • Piskesmæld såvel nye skader som gamle • Knæproblemer, der ikke er af operationel karaktèr: Smerter, frigørelse af menisk • Frigørelse af bevægeapparatet • Frigørelse af muskel-, sene- og nervesystemet. • Afbalancering af hormonsystemet • Afbalancering af fordøjelsesystemet • Lettere lungelidelser • Kostvejledning • Smertebehandling der er psykologisk relateret • Mental Coaching • Hjælp til at forstå naturlig adfærd.

 


 

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Kvinde, korsanger over 60:

Jeg har haft mærkbart udbytte af Body-sds-behandling hos Nenia Zenana. En legemlig frigørelse ved større afspændthed, friere vejrtrækning. Jeg har fået luft på steder, hvor jeg ikke troede det muligt. Dette og ved massage og samtaler, har medført, at jeg er sluppet af med sorg, traumer og forældreafhængighed. Og har fået større selvtillid. Desuden har behandlingen også en positiv virkning, når jeg synger. Selvom det næsten slår benene væk under mig, at alt bliver vendt op og ned, føler jeg, at et nyt liv er på vej - trods sen alder.

S. Mørch, 33 år:

Jeg føler selv, at jeg er i ret god kontakt med min krop, og forstår den. Men jeg må sige, at Nenia tit præsterer at skippe "mellemmanden" (som er min hjerne og bevidsthed), og gå direkte til kilden, til kroppen, og for at finde lige præcis det den har brug for. Nenia er opmærksom, kærlig og dygtig. Og det er altid med ro, overgivelse og viden om, at min krop sidder bedre sammen, at jeg lægger mig på briksen hos hende.

S. Mørch